Klankconcerten

Healing – Klankconcerten op Midgaard 

Tijdens onze Healing-Lig-Klankconcerten lig je ontspannen te genieten van de klank van allerlei instrumenten en de menselijke stem. Je neemt als het ware een klankbad en daar varen lichaam en ziel wel bij: je laat je door de klanken schoonwassen. Waar je bij “muziek” meestal bewust luistert en ook je hoofd aan het werk zet, laat je je bij “klank” meevoeren in de trilling. Diepere lagen in je levende systeem gaan mee-resoneren en in dat klankveld kunnen de dingen helemaal vanzelf op hun plaats vallen. Misschien komen er allerlei beelden voorbij, of heb je het gevoel dat je in een droomstaat komt. Als de laatste toon wegsterft kun je nog lekker blijven liggen en helemaal in je eigen tempo weer terugkomen in het hier en nu. Samen met de anderen drink je een kopje thee en misschien heb je de behoefte om wat uit te wisselen, maar dat hoeft niet.

Hugo van der Hout werd jaren geleden gegrepen door de mysterieuze tonen van de digeridoo. Hij maakt ze, bespeelt ze en geeft les. Daarnaast heeft hij een achtergrond in energetische healing.

Jan Roelofs is al lang gefascineerd door de helende kracht van geluid. Hij heeft een achtergrond in het Padwerk en beheerst vele instrumenten, waaronder zijn eigen stem.

(Buiten-)Natuur-Klankconcert 
In de (bomen-)“kathedraal” van landgoed-bos Midgaard. Dit klankconcert is in de open lucht, je ligt op je eigen matrasje/dekens op de bosgrond, de wind speelt door je haren en de geluiden van de natuur en het knisperen van een vuur mengen zich met de geluiden van onze instrumenten en zang.
Deze zullen bij ‘mooi’ weer plaatsvinden, niet in de winter.

Klank in Coronatijden:
Dit najaar we geven we opnieuw een aantal klank/Healingconcerten op Midgaard bij Almen.
Voor zover mogelijk buiten onder de sterren in de bomenkathedraal van Midgaard, bij mindere weersvooruitzichten in onze nieuwe ruimte “Het Vijfde Seizoen”.
Met de klanken van udu, shrutibox met zang, didgeridoos, fluiten, drum, ratels, handpan, klankschalen en bellen maak je een innerlijke reis, je kan je mind even loslaten en diep in jezelf verzinken. Helend, ontspannend en verfrissend!

Data:
31 mrt 2022,
Tijd: inloop vanaf 19.45, we beginnen om 20.00 uur.
Een klankconcert duurt circa 1,5 uur.
Kosten: € 15,- pp
Meenemen: matrasje en evt dekentje(s)
aanmelden: jan.roelofs@euronet.nl

Plaats: In het 5e Seizoen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.