Didgeridoo maken

Een eigen didgeridoo maken?

Lijkt het je leuk om onder begeleiding je eigen didgeridoo te maken, dan bestaat de mogelijkheid dit alleen of met een groepje te doen bij de Didgeridoo Werkplaats .

Zelf een eigen didgeridoo maken! Kies een boomstam van inlands hout: berken, beuken, taxus, es, esdoorn, wilg of els (afhankelijk van voorraad).
Iedere boom/houtsoort geeft weer een andere klank en heeft weer een ander effect op de klank. Het is een geweldige ervaring om in een paar dagen tijd je eigen didgeridoo tot leven te laten komen en af te werken naar je individuele voorkeur en smaak. Je werkt met goed handgereedschap: gutsen en haalmessen, goede kwaliteit zagen, raspen en schaven.. Je hoeft hier geen ervaring mee te hebben. In principe kan iedereen met een paar aanwijzingen hier goed mee werken!

Geniet van “eerlijk” en rustig handwerk en maak een eigen en uniek instrument..
Tussen het proces van het maken door is er gelegenheid om didgeridoo te spelen op aanwezige didgeridoo’s en om les te krijgen in het bespelen.
In een aantal dagen tijd maak je een didgeridoo, van boomstam tot instrument.

Hoe werkt het?

Er zijn een aantal dagen nodig om een didgeridoo te bouwen. Je spreekt deze dagen van tevoren met mij af, bijvoorbeeld elke week één dag of een weekend en twee afzonderlijke dagen. Of een andere vorm die jou en mij past. Je kunt je individueel aanmelden of met een groepje.

Prijs € 325,- per persoon inclusief gebruik van materiaal (stammetje, lijm, olie of hardwax) en gereedschap.

Heb je vragen of wil je meer informatie neem dan contact op met Hugo van der Hout
06 12162583 of vrijelijnen@kpnplanet.nl
Meer informatie vind je ook op de website: www.didgeridoowerkplaats.nl

Reageren is niet mogelijk