Didgeridoo workshops

Een eigen didgeridoo maken?

Lijkt het je leuk om onder begeleiding je eigen didgeridoo te maken, dan bestaat de mogelijkheid dit alleen of met een groepje te doen bij de Didgeridoo Werkplaats .

Zelf een eigen didgeridoo maken! Kies een boomstam van inlands hout: berken, beuken, taxus, es, esdoorn, wilg of els (afhankelijk van voorraad).
Iedere boom/houtsoort geeft weer een andere klank en heeft weer een ander effect op de klank. Het is een geweldige ervaring om in een paar dagen tijd je eigen didgeridoo tot leven te laten komen en af te werken naar je individuele voorkeur en smaak. Je werkt met goed handgereedschap: gutsen en haalmessen, goede kwaliteit zagen, raspen en schaven.. Je hoeft hier geen ervaring mee te hebben. In principe kan iedereen met een paar aanwijzingen hier goed mee werken!

Geniet van “eerlijk” en rustig handwerk en maak een eigen en uniek instrument..
Tussen het proces van het maken door is er gelegenheid om didgeridoo te spelen op aanwezige didgeridoo’s en om les te krijgen in het bespelen.
In een aantal dagen tijd maak je een didgeridoo, van boomstam tot instrument.

Hoe werkt het?

Er zijn een aantal dagen nodig om een didgeridoo te bouwen. Je spreekt deze dagen van tevoren met mij af, bijvoorbeeld elke week één dag of een weekend en twee afzonderlijke dagen. Of een andere vorm die jou en mij past. Je kunt je individueel aanmelden of met een groepje.

Prijs € 325,- per persoon inclusief gebruik van materiaal (stammetje, lijm, olie of hardwax) en gereedschap.

De workshop didgeridoo maken is een 5 daagse workshop:
maandag 17 t/m vrijdag 21 augustus 2020

Heb je vragen of wil je meer informatie neem dan contact op met Hugo van der Hout
06 12162583 of vrijelijnen@kpnplanet.nl
Meer informatie vind je ook op de website: www.didgeridoowerkplaats.nl

Didgeridoo leren spelen?

Hugo verzorgt ook workshops didgeridoospelen in “Het 5e Seizoen” op Midgaard. Workshops 2020:

Eéndaagse workshop didgeridoo spelen voor beginners deel I op zaterdag 12 september 2020
Deze beginnersworkshop van één dag gaat over de basis van het didgeridoo spelen: de basic drone, gebruik van stem, ritmes en veel aandacht voor de circulaire ademhaling! Didgeridoo’s zijn aanwezig (voor als je nog geen eigen instrument hebt). 
Zaterdag van 11.00 tot 15.30 op Midgaard Almen, in principe in de buitenlucht, bij slecht weer in goed geventileerde binnenruimte, kosten: €60,-

Eén daagse workshop didgeridoo voor beginners deel II op zaterdag 26 september 2020.
Deel II gaat over het versterken van de circulaire ademhaling en het verder oefenen met allerlei speeltechnieken.
Zaterdag van 11.00 tot 15.30 op Midgaard Almen, in principe in de buitenlucht, bij slecht weer in goed geventileerde binnenruimte. kosten: €60,-

Eén daagse workshop didgeridoo voor beginners deel III op zaterdag 10 oktober 2020
Zaterdag van 11.00 tot 15.30 op Midgaard Almen, kosten: €60,-
In deel III meer aandacht voor ritmes en samenspelen! Breng verdieping in je spel! Voor iedereen die de beginnersworkshops heeft gevolgd en beginselen van circulair spelen onder de knie heeft..


Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.