Ontembare Vrouw

Op een plek als Midgaard, vroeger een klein landgoed met daarop een mooi landhuis met fraai aangelegde tuinen, zie je wat er gebeurt als het gecultiveerde weer wordt overgenomen door de natuur, die ze van oorsprong was.
Datzelfde proces – van gecultiveerd en aangepast zijn, terug naar je oorspronkelijke natuur –  roept ook de mens. Het is je ziel die je roept om terug te keren naar je ware natuur.

Geïnspireerd door het fascinerende boek de Ontembare Vrouw, geschreven door Clarissa Pinkola Estés, organiseer ik o.a. op Midgaard workshops voor vrouwen. Het is een door vrouwen geliefd boek met verhalen van over de hele wereld, die vertellen over allerlei aspecten van vrouw-zijn. In ieder verhaal ligt een zoektocht naar de verloren “schat” in de vrouw, haar oorspronkelijke natuur.

Want in iedere vrouw schuilt een ontembare vrouw: ongerept, eerlijk zichzelf, echt en heel eigen. Hoe zou je leven er uit zien als zij meer ruimte krijgt?

Op een diepgaande en speelse manier duiken we in het verhaal. Via storytelling, deelrondes, visualisatie, aanraken, dansen, stemwerk, rituelen, stilte en creatieve opdrachten bied ik ervaringen aan waardoor je verborgen delen en nieuwe aspecten in jezelf gaat ont-dekken.

De groep van vrouwen biedt een bedding, waarin je je kunt laten spiegelen, bekrachtigen, enthousiasmeren, aanmoedigen en steunen.
We laten ons inspireren door de mooie natuur van Midgaard.

In september 2020 zullen er twee nieuwe Cycli Ontembare Vrouw starten. Op dinsdagmorgen en op donderdagmorgen:
7 ochtenden, 1x per 3 weken.

GRATIS KENNISMAKINGSBIJEENKOMST
Op vrijdagavond 11 september 2020 organiseer ik een informatieve en vrijblijvende GRATIS kennismakingsbijeenkomst. Hier vertel ik over wat je kunt verwachten van een Cyclus Ontembare Vrouw, zoals in de beschrijving hieronder. Ook is er gelegenheid tot vragen stellen.
Plaats: op mijn werkplek in Zutphen
Tijd: 19.00 tot ongeveer 20.30 uur
Graag van te voren even aanmelden: ddaum@euronet.nl / 06 – 30623794

Meer, uitgebreide informatie:
www.dederiekdaum.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.