Meewerkdagen

Wie helpt het ” Vijfde Seizoen” onderdak?

Onze nieuwe, verwarmde groepsruimte is in wording. Enkele muren staan, de vloer is gestort. Met “Het Vijfde Seizoen” willen we een fijne, te verwarmen groepsruimte creëren, waar bezoekers het hele jaar door welkom zijn.
Behalve deze klus is er op Midgaard nog véél meer te doen:

houtwallen maken, hout sjouwen, kloven en stapelen, opruimwerk, bewegwijzering aanbrengen.

Op een MEEWERKDAG – in het voorjaar én in het najaar een hele zaterdag – ben je welkom om je handen uit de mouwen te steken en zo jouw innerlijke natuur te verbinden met de natuur op Midgaard.

Want daar draait het voor de Midgaarders vooral om: Midgaard wil een oase zijn waar je de drukte van je dagelijkse leven even achter je kunt laten en tot jezelf kunt komen. En dat gaat heel goed door de handen uit de mouwen te steken!

Fijn als je je vooraf aanmeldt per mail jan.roelofs@euronet.nl. Op de dag zelf kun je je melden bij de ingang aan de Stopsdijk, hoek Almenseweg. Parkeren s.v.p. aan de overkant van de Almenseweg, op het zandgedeelte van de Stopsdijk. Je bent vanaf 10.00 uur welkom, we beginnen met een kopje koffie/thee.
Ook kinderen zijn welkom. Er is niet een kinderprogramma. Kinderen kunnen helpen takken sjouwen en er is genoeg te spelen in het bos.

De eerstvolgende Meewerkdag is: zaterdag 16 maart 2019
Zet de datum alvast in je agenda!

Reageren is niet mogelijk