“Griekenlandaanzee” Zomerweek op Midgaard

Op kunstlandgoed ‘Midgaard’ van bronsgieter Felo Hettich en zijn partner en papierkunstenaar Hanne Mahler organiseren wij elk jaar midweek arrangementen. We bieden op deze unieke locatie in het bos weer een viertal workshops aan. Uiteraard staan de workshops  ’Bronsgieten

Bronsgieten

en ‘Papier’ op het programma, respectievelijk begeleid door Felo en Hanne. Daarnaast bieden we ook weer de workshop ‘Beeldhouwen in steen’ met Carla Peperkamp, en dit jaar voor het eerst ook een workshop ‘Tekenen en schilderen’ onder begeleiding van Maud Quaedvlieg.

Workshop “Papier”

Er wordt vanaf 10.00 uur gewerkt bij de diverse atelierruimtes op het bosterrein, dat 2,5 hectare beslaat.

Om 13.00 uur kunt u genieten van een heerlijke lunch dat wordt verzorgd door Ingrid Onstenk.

Zij begeleidt bij Griekenlandaanzee meestal een workshop beeldhouwen of bronsgieten, maar zij is ook al jaar en dag kok op het klipperschip Willem Jacob op de Wadden.
Na de lunch vervolgen we de workshops tot 16.00 uur.

Scheppingen: brons, steen, papier

Wilt u gedurende de week in de buurt overnachten, dan kunnen wij u in contact brengen met lokale hotels of B&B’s. Zo biedt bijvoorbeeld het landgoedhotel Ehzerwold in Almen een heel redelijk geprijsd midweekarrangement inclusief ontbijt en diner. 

Veiligheid met corona

Gezien de meeste activiteiten buiten plaatsvinden en ook door de ervaring die we vorig jaar hiermee hebben opgedaan, zijn wij ervan overtuigd dat we ten aanzien van Corona een veilige en verantwoorde setting kunnen bieden om heerlijk te genieten van een creatieve week. Gezien er nu inmiddels al meer dan een jaar niet veel mogelijk is i.v.m. Corona en er aanzienlijk minder gereisd wordt, verwachten we dat er dit jaar wel meer belangstelling zal zijn dan dan voorgaande jaren.
Overweegt u hiervoor te boeken, wacht daar dan niet te lang mee. U kunt zich nu al aanmelden voor dit arrangement via onderstaand reserveringsformulier. 

Gereedschap en hulpmiddelen zijn bij de workshops inbegrepen. De gebruikte materialen zoals steen, brons en schilderdoeken rekenen we met u af tegen redelijke prijzen.

Data van de Zomerweek: 19 t/m 23 juli 2021
Meer informatie:
https://www.griekenlandaanzee.nl/griekenlandaanzee-zomerweek-workshops-nederland/


Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.