Pinkstermarkt

Feestelijke Pinkstermarkt Midgaard: 2e Pinksterdag
is dit jaar 2020 helaas geannuleerd!!! 

Op Tweede Pinksterdag bent u op Midgaard in Almen van harte welkom voor een vrolijk feest van Kunst en Ambacht. Voor de derde keer hebben we dit evenement georgainseerd. Evenals de vorige twee keren was het ontzettend leuk!  Er waren allerlei activiteiten, zodat men kon ervaren wat Midgaard te bieden heeft: werken met vershout, didgeridoo spelen, stokbroodjes bakken, Pinksterduifjes maken, Toverstokje maken, vilten, storytelling en natuurlijk meedoen aan de “Bespeurtocht: Op Zoek naar de Heilige Geest”.

De toegang was gratis, maar bij wijze van bijdrage kunt u voor € 5,- een envelop met vijf lootjes kopen voor de feestelijke verloting met mooie prijzen (15.30 uur).

In ons café met gezellig terras was er allerlei lekkers te eten en drinken (soep en pannenkoeken, taart en gebak, appelsap en wijn, diverse lekkere hapjes, koffie en thee) en er was gelegenheid om rond te kijken op de Pinkstermarkt (krukjes en tafeltjes, houten lepels, honingsnoepjes, mede en andere imkerproducten, didgeridoos, handgebonden boekjes, messen en haalmessen, boeken en speelgoed, curiosa).

Een leuk uitstapje voor het hele gezin!


Reacties zijn gesloten.