De Midgaarders

Felo Hettich:
“Midgaard is voor mij de mooiste plek van Nederland. En wat een voorrecht dat ik daar mag wonen.”

 

Sjors van der Meer:
“Midgaard is voor mij een ontmoetingsplek. Ontmoetingen met mensen, met de natuur, met ambacht, met jezelf. Ik zie ik ie wat jij niet ziet….. en het is……. (mezelf).”

 

Job Suijker:
“Zijn op de Midgaard is een geweldige manier voor mij om in de natuur te zijn. Een oase van schoonheid en diversiteit. Spechten, raven, eekhoorns en een echte boshaas zijn slechts enkele van de bewoners. De bomen zijn de echte hoeders van de plek. Ik kan er niet vaak genoeg zijn”.

Jan Roelofs:
“Voor mij is Midgaard een plek om samen met anderen dichter bij de essentie van de levende natuur te komen. Ik zie dat als een heilzaam tegenwicht voor het eenzijdige geloof in materialisme en technologie dat onze tijd in zijn greep heeft.”

 

Dederiek Daum:
“Ik hou van Midgaard: van deze mooie inspirerende plek, het zijn-in-de-natuur en het samen-zijn én samen werken met de mensen. Fijn om hier mijn energie te geven en te voelen hoe ik hier oplaad.”

 

 Hanne Mahler:
“Voor mij is Midgaard een plek, waar ik vrij mag zijn en waar ik in rust mag werken. De natuur om me heen werkt ook inspirerend.”

 

Reacties zijn gesloten.