Midgaardactiviteiten

Als stichting organiseren we allerlei activiteiten om Midgaard meer bekendheid te geven en onze doelstelling uit te dragen: de verbinding leggen tussen onze innerlijke en uiterlijke natuur.

* Elke Woensdag: klusdag. Met een vast clubje doen we elke woensdag onderhoud. (opruimen, hout sjouwen en kloven, klein en groot onderhoud). Zin om mee te doen? Kom een keertje kennis maken. Mail ons en we maken een afspraak welke woensdag het beste uitkomt.

* Meewerkdagen in voor- en najaar.
Een grotere groep is welkom, grotere klussen kunnen worden aangepakt. Ook een ideale gelegenheid om kennis te maken met de Midgaarders en met wat Midgaard allemaal te bieden heeft.

2018: Zaterdag 10 maart (tevens Meewerkdag NLdoet!).

 

 

 

* Pinkstermarkt: een feest van Kunst en Ambacht. Al drie jaar is de Pinkstermarkt een groot succes met honderden bezoekers. Een leuke gelegenheid om kennis te maken met deze fijne plek met iets te drinken en/of iets lekkers te eten, met de Midgaarders en om deel te nemen aan één of meerdere activiteiten. De dag wordt geopend met een “Pinksterpreek”en leuke afsluiting van deze dag is de jaarlijkse loterij met mooie Midgaard-prijzen.

 

* Schoolreisjes: Er worden op Midgaard ook schoolactiviteiten georganiseerd, zoals schoolreisjes of seizoensfeesten. Voor meer informatie hierover kan je terecht bij Felo Hettich: 06 – 51 10 87 98

Reacties zijn gesloten.