Contact

MIDGAARD, Werkplaats voor de Ziel
Stopsdijk 2A
7218 MG Almen

Voor CONTACT en vragen, stuur een mail naar Jan:
jan.roelofs@euronet.nl

Of bel met Felo:
06 – 51108798

BEREIKBAARHEID
Auto & Parkeren
Uit de richting Zutphen gekomen via de Almense weg zie je halverwege links de Stopsdijk liggen. Deze negeer je. Even later zie je opnieuw links en rechts de Stopsdijk. (De Stopsdijk loopt in een boog vanaf de Almense weg en loopt ook terug naar de Almense weg). Je parkeert je auto rechts op de Stopsdijk, die hier een zandweg is. Dan loop je terug naar de Almense weg en steek je deze over naar de verharde weg Stopsdijk.

Uit de richting Laren en Lochem gekomen ligt de Stopsdijk halverwege de Almense weg links (zandweg). Hier moet je parkeren. Rechts is de Stopsdijk verhard, hieraan ligt meteen links Midgaard.
Kom je met de auto? Of maak gebruik van Google maps.
Er mag niet op het terrein van Midgaard geparkeerd worden!

Fietsen
Het is vanuit Zutphen een half uurtje fietsen door bos en wei.
Fietsen mogen op het terrein – bij de ingang – gestald worden. Zodanig dat de paden naar de Kunstwerkplaats en naar het 5e Seizoen vrij blijven.

Openbaar Vervoer
Met bus 54 vanaf station Zutphen richting Laren [GLD] rijd je in 10 minuten naar Midgaard. Uitstappen op bushalte Almen, Bijvanck. Dan is het nog 5 minuten lopen.
Je stapt uit op de Almense weg en loopt in de richting van de bus, totdat je de Stopsdijk kruist. Rechts is dit een zandweg, links een verharde weg. Deze verharde weg ga je in (linksaf). De ingang van Midgaard vind je meteen aan je linker hand, nr. 2 A.

De bussen rijden één keer per uur.
Voor bustijden en meer info over Openbaar Vervoer: 9292

Reacties zijn gesloten.